de LEERSTUDIO

Hilde van der Geld

Aangenaam!

Mijn naam is Hilde van der Geld, onderwijs- en opleidingskundige, beeldend kunstenaar en eigenaar en oprichter van de LEERSTUDIO. Vanuit de LEERSTUDIO werk ik als trainer, adviseur, onderwijskundige en coach op het gebied van creativiteit, leren en didactiek.
Voor mij lopen leren, didactiek en creativiteit als drie stevige rode draden door mijn loopbaan en leven. Steve Jobs spreekt in een inauguratietoespraak voor Standford University over 'connecting the dots'. Dat is wat voor mij de LEERSTUDIO is, een plek waar ik mijn expertise, kwaliteiten en ervaring kan verbinden. Met als doel om samen met docenten innovatief onderwijs te ontwerpen en te geven dat inspireert, activeert en creativiteit stimuleert. 
Welke ervaring neem ik mee?
Als docent en coördinator van de HBO bachelor Opleidingskunde werk ik tussen 2006 en 2015 met veel plezier en betrokkenheid in het HBO. In diezelfde periode verzorg ik als freelance trainer didactische trainingen en workshops voor (beginnend) docenten binnen het HBO.
In de periode daarvoor (2003-2006) werk ik als opleidingsadviseur in de zakelijke dienstverlening en ligt mijn focus op de professionalisering van medewerkers, de kwaliteit van trainingen en de begeleiding van interne trainers.
Ik start mijn loopbaan in 2000 baan als opleidingskundig adviseur en trainer bij een Opleidingskundig adviesbureau. Mijn focus ligt op activerende didactiek, werkvormen en didactische begeleiding van vakspecialisten bij het ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van trainingen.
Mijn interesse in leren en didactiek blijkt al uit mijn eerste studiekeuze: een lerarenopleiding. Daar ontdek ik dat ik graag met oudere leerlingen en/of volwassenen werk. In mijn studie Onderwijskunde specialiseer ik mij in het opleiden van volwassen binnen arbeidsorganisaties.
In 2010 rond ik de deeltijdstudie tot autonoom beeldend kunstenaar af.
Leren, mijzelf verbreden of verdiepen in diverse onderwerpen is iets wat ik van nature doe. Daar voed ik mijn nieuwsgierigheid, vind ik inspiratie en blijf ik mij verder ontwikkelen. De afgelopen jaren volgde ik kortere en langere leertrajecten onder meer op het gebied van coachen en begeleiden, systemisch werken, de digitale docent, ondernemend onderwijs, praktijkgericht onderzoek.  

Meer weten? Bekijk mijn:

Linked In profiel

Ik werk vanuit:
respect
contact
vertrouwen
harmonie
creativiteit
authenticiteit
ruimte
groei
plezier

Anderen beschrijven mij als:

zakelijk én sociaal
creatief én gestructureerd
autonoom én betrokken
kan vertragen én doorpakken
denkt in mogelijkheden: in en out of the box
professioneel
betrouwbaar
veelzijdig